Vaskipuhaltimet

Teemme vaskipuhaltimien huolto-, korjaus- ja muutostöitä. Yksi yleisimmistä huoltokokonaisuuksista vaskipuhaltimille on nk. perushuolto, minkä yhteydessä soitin purkamisen jälkeen puhdistetaan sisältä ja ulkoa huolellisesti ja esim. venttiilit osineen ja painikemekanismeineen puhdistetaan ultraäänipesulaitteessa.

Perushuollon yhteydessä mm. venttiilihuovat ja korkit, venttiilin pysäytinkumit ja esim. vesiventtiilien korkit vaihdetaan. Tarvittaessa myös uusitaan venttiiliohjurit ja –jouset, vesiventtiilien jouset jne. Soittimen kokoonpanon yhteydessä käytetään korkealuokkaisia venttiiliöljyjä sekä viritysputkien öljyjä ja rasvoja. Huoltotoimenpiteisiin liittyen voidaan myös tehdä erillisiä korjaustoimenpiteitä. Huolto- ja korjauskokonaisuus sovitaan aina yksilökohtaisesti. Kokoonpanon lopuksi soitin testisoitetaan.

Soittimen korjaustoimenpiteet suoritamme aina tapauskohtaisesti ja pyrimme myös huomioimaan nk. akuuttitilanteissa aikataululliset erityisvaatimukset. Teemme luonnollisesti vauriotapauksista myös korjausarvion vakuutusyhtiötä varten.

Erikoisosaamiseemme kuuluu myös erilaiset muutostyöt esim. soittimen rakenteeseen parantamaan soittoergonomiaa yms.
Kuvagalleriasta ja yrityksemme Facebook –sivuilta löydät kuvia tekemistämme korjaus- ja muutostöistä.

Perushuoltomme on huomattavasti ”Tee se itse” –huoltoa perusteellisempi mm. tehokkaampien puhdistusmetodien ansiosta. Perushuolto on hyvä teettää esim. 1 - 2 vuoden välein.

tuotekuva

Trumpetti

Perushuolto: alk. 110€ + tarv.

Lue lisää

tuotekuva

Pasuuna

Perushuolto: 120€ + tarv.

Lue lisää

Tuuba

Tuuba

Kaikki tuuban huollot, korjaukset ja muutostyöt hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Lue lisää

tuotekuva

Käyrätorvi

Perushuolto: 210€ + tarv.

Lue lisää

tuotekuva

Euphonium

Perushuolto: alk. 200€ + tarv.

Lue lisää

tuotekuva

Muut vasket

Mikäli et löytänyt yltä omaa soitintasi, älä epäröi kysyä. Huollamme ja korjaamme kaikki vaskipuhaltimet

Lue lisää