Tervetuloa!

RoHi Oy -Puhallinsoitinkorjaamo

Olemme loppuvuonna avoinna seuraavasti:

22.12. saakka arkisin 8-17.
25.12.2017 - 1.1.2018 SULJETTU
2.1.2018 alkaen arkisin 8-17.

Toivotamme rauhaisaa joulunaikaa, sekä hyvää uutta vuotta.

RoHi Oy –Puhallinsoitinkorjaamo on helmikuussa 2014 toimintansa aloittanut puhallinsoittimien korjauksiin, huoltoihin ja muutostöihin erikoistunut soitinkorjaamo. Yrityksen nuoruudesta huolimatta kokemusta puhallinkorjaamoalalla työskentelystä meille yrittäjille on kertynyt jo yli 30 vuotta.

Huollamme ja korjaamme kaikki puu- ja vaskipuhaltimet piccolosta tuubaan. Teemme myös puhallinkorjaamon toimintaan oleellisesti liittyvät pienet ja suuremmat soittimien muutostyöt, mittatilaustyönä. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä harrastajista ammattilaisiin, sekä musiikkioppilaitoksista orkestereihin. Toimimme pääsääntöisesti etukäteen tehtävän ajanvarauksen perusteella, mutta pystymme myös esim. akuuttitilanteissa hyvin joustavaan työn aikataulutukseen. Ajanvaraus on helppo tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä. Huoltohintoja ja lisätietoa huoltojen sisällöistä löydät ”Puupuhaltimet ja Vaskipuhaltimet” valikoiden kautta.

Mikäli et pääse tuomaan tai noutamaan soitintasi, voit lähettää sen puhallinkorjaamoomme esim. Matkahuollon tai Postin välityksellä. Suosittelemme ensisijaisesti Matkahuollon nopeata ja varmaksi osoittautunutta palvelua.
Tarkempia lähetys- ja pakkausohjeita löydät Yritys-sivulta.

Tervetuloa!